Behandling hos Corpus Balance

Smerter i muskler.

Vidste du, at hen mod 80% af ALLE smerter vi oplever i vores bevægelsessystem, kan henføres til muskler? Eller at størstedelen af musklerne i vores krop bliver belastet hver eneste dag? Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler som for eksempel mig, der kender til, hvordan musklerne arbejder i forhold til hinanden. Således kan vi finde frem til de egentligt problematikker, du står overfor og dermed løse problemet fremadrettet.

En behandling hos Corpus Balance starter med, at vi tager en snak om, hvad der plager dig. Vi tjekker blandt andet din kropsholdning, og sætter denne op imod de problemer du nævner, for at danne os et klart overblik over problemet. Herefter går selve behandlingen i gang. Den primære behandling er i stor grad massage, men dette er ikke i alle tilfælde tilstrækkeligt. Har du eksempelvis spændinger pga. skævheder i enten bækken eller nakke, tilsigtes det at få det korrigeret inden der masseres. Korrektion af skævheder sker ved blid mobilisering af led, bl.a. vha. teknikker fra Kranio Sakral terapien, som alle klienter kan tåle.

Læs mere om de enkelte behandlinger nedenfor, og vælg den der passer til dine behov:

Hos Corpus Balance forsøger vi altid at blive bedre, for at vi til stadighed kan løse flere problematikker hos dig. Dette betyder, at vi løbende vil tage nye teknikker i brug, fra de kurser og uddannelser, som vi deltager i. Rygproblematikker er komplicerede, men også ofte her man finder mange årsager til smerter. Derfor er Mette i øjeblikket i gang med at tage uddannelsen til rygterapeut, dette skulle meget gerne betyde, at hun bliver langt mere specialiseret i rygproblematikker, og derfor mere præcis i at finde og løse årsagerne til dine smerter.

Vi glæder os også til at hjælpe dig.