Babybehandling

Er der noget mere hjerteskærende end et utrøsteligt spædbarn. Det kan være ret frustrerende, hvis man ikke føler, at man kan trøste og samtidig kan fornemme, at barnet måske har ondt.

Der kan være hjælp at hente. Læs her, hvad du kan gøre og hvad en professionel babybehandling kan hjælpe til med.

Det kan være en ret hård medfart, det lille barn får, når det kommer til verden. Det kan give ubalancer i bevægeapparatet og/eller anspændthed i musklerne. Dette kan være årsagen til, at barnet ikke trives, græder meget, er urolig eller ikke vil sove.

Det kan være en god idé at få barnet tjekket for, om der skulle være fysiske gener fra fødslen, som ligger til grund for problemet. Er der tale om skævheder eller spændinger, er det oftest ret let at behandle, idet børn tager hurtigt imod behandlingen.

I behandlingen anvendes kun blide teknikker fra Kranio sakrel terapien, den blide ledmobilisering samt zoneterapien.

Under behandlingen af dit barn lytter jeg meget til, hvad barnet vil være med til, og der behandles aldrig imod barnets vilje, da dette på ingen måde vil fremme en behandling. Behandlingen tilrettelægges altid ud fra jeres forudsætninger; er det nødvendigt, at barnet bliver ammet undervejs for at føle sig tryg, så er der altid plads til det, og der kan også i flere tilfælde behandles, mens barnet sidder hos dig.

Der er gode erfaringer med behandling af:

  • Låsning i nakke, ryg og bækken
  • Kolik
  • Forstoppelse
  • Søvnproblemer

Som oftest skal der ikke mere end 2-3 behandlinger til, og ofte er der forandring efter første behandling.