Kunderne siger

“Stærk anbefaling! Kom ind til Mette med problemer med hovedpine og smerter i øvre ryg og indenfor 5 minutter havde hun lokaliseret, at årsagen sad omkring hofterne. Mette er generelt superfokuseret på at finde frem til årsagen istedet for at symptombehandle, og jeg er overvældet over de forbedringer, jeg føler efter mit behandlingsforløb. Tak Mette.”

– Sif Maria Vinsten


“Kan helt klart anbefales, har modtaget behandling for lændesmerter med succes. Yderst professionel behandling, så vender gerne tilbage igen, hvis nye smerter skulle opstå.”

– Carsten Andersen


“Jeg havde igennem et års tid døjet rigtig meget med låsninger i højre side af mit bækken og lænde-ryg. Dette gjorde, at selv dagligdags ting som rengøring og gåture til og fra skole gav mig smerter, der krævede smertestillende for at lindre. Jeg havde mange trælse nætter, hvor jeg sov på maven, da det at sove på ryggen ikke var muligt. Derudover var jeg igennem både MR-scanninger, ultralydsscanning, undersøgelsee på ortopæd-kirurgisk ambulatorium, fysioterapi og kiropraktik. Intet hjalp og ingen af de sundhedsfaglige personer jeg havde været i kontakt med kunne hjælpe mig af med mit problem. Heldigvis fandt jeg Mette! Jeg fik 5 behandlinger, og nu mærker jeg intet til problemet mere. Jeg har nu INGEN fysiske begrænsninger mere og kan gøre lige, hvad jeg har lyst til. Tak Mette!”

– Rebecca Strunge Ulrichsen


“Mette hjalp mig med at få styr på nakke og skulder efter et klassisk piskesmæld. Den første behandling fik jeg allerede 5 dage efter ulykken, og den hjalp med det samme på smerter i nakke og skulder samt hovedpine. Den anden behandling fik jeg fire dage senere, og herefter følte jeg mig umiddelbart helt OK igen.”

– Stine Hjarnø Jørgensen


“Familiens livline ved akut ondt i lænden, smerter i knæ eller hofte. Når det er gået for hårdt til på fodboldbanen eller til springgymnastik er standardspørgsmålet “mor, kan vi ikke ringe til Mette, så hun kan få det væk”. Så vi er taknemmelige for at kende så dygtig en behandler som Mette.”

– Eloneh Gaya Klit Malm


“Fantastisk behandling, fik rettet op på mine graviditetsgener med bækkenet på kun 2 behandlinger. Kan varmt anbefales.”

– Birgitte Bjørndal